A sok ülés fájdalmas következményei

//A sok ülés fájdalmas következményei

A sok ülés fájdalmas következményei

Az ülés kényelmes…
viszont jócskán megterheli a gerincet, és az egész szervezetet.

Te is ülve töltöd életed nagy részét?
Az irodában a munkába való utazás közben, és otthon a tv előtt is ücsörgünk. Lemerevednek, megrövidülnek izmaink, képtelek lesznek a kellő ellazulásra. Az ülés és a merev izmok, összeszűkítik vér és nyirokereinket, – romlik az anyagcserénk – továbbá összelapulnak porckorongjaink és a csigolyáink nyomják idegeinket. Ezeket a rendellenességeket jelzi szervezetünk fejfájással, nyak, derék, hátfájásokkal, zsibbadással.

Életmódunk kellemetlen következményeit szenvedjük, mégsem adhatjuk fel ez miatt állásunkat. Masszázsterápiával oldani tudunk az izmaid merevségén, hogy felvehessék egészséges hosszukat. Ezáltal tehermentesül gerinced, javul az anyagcseréd. Nem kell bevenned fájdalomcsillapítót, csökkennek a kiadásaid, kevesebb méreg jut a szervezetedbe, és fájdalom nélkül élvezni fogod életed szép dolgait. A feladataidat is sokkal gyorsabban megoldod. Fájdalomcsillapító bevételével csak a tünetet, a fájdalmat szünetelteted, az ok megmarad.

Masszázsterápiával az izmaid merevségéből fakadó fájdalmaid okát szüntetjük meg, s közben nem ártunk a szervezetednek. Havonta egy-két alkalom irodai stressz kompenzációs masszázzsal csökkentheted, vagy megszüntetheted fájdalmaid.

Inkább előzd meg…

Tel: 30/ 959 – 4515

qualitiavitae@gmail.com

Soroksári út 38

A Haller Garedentől 1 percre

By | 2017-11-07T22:38:45+02:00 augusztus 6th, 2017|Uncategorized| A sok ülés fájdalmas következményei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: